Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας ...

Το γραφείο μεταφορών "ΤΖΙΜΗΣ" δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και ανυψώσεων για περισσότερο από 40 έτη. Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις από και προς οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο της Ελλάδας (ηπειρωτική & νησιωτική χώρα). Η έδρα μας είναι στην Αθήνα.

Στις δραστηριότητές μας, περιλαμβάνονται κάθε είδους μεταφορικά έργα, όπως μεταφορές και μετακομίσεις οικοσκευών, συσκευασίες και αποθηκεύσεις οικοσκευών, μεταστεγάσεις εταιρειών, εθνικές μεταφορές, διανομές εμπορευμάτων, μεταφορές πιάνων, ειδικές μεταφορές και ανυψώσεις (μηχανήματα βαρέως τύπου, χρηματοκιβώτια, αυτοκίνητα κ.λ.π.). Το έμπειρο προσωπικό μας, η άριστη κατάσταση των φορτηγών αυτοκινήτων και των μηχανημάτων μας  είναι στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήσετε τις μεταφορές-μετακομίσεις των αντικειμένων σας με ασφάλεια, ταχύτητα και οικονομία, όχι μόνο στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Οι μεταφορές και μετακομίσεις των οικοσκευών σας, η μεταστέγαση της εταιρείας σας, αλλά και η μεταφορά ενός μόνο αντικειμένου  χρειάζονται επαγγελματική φροντίδα την οποία το γραφείο μας μπορεί να προσφέρει.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, η συνεχής συνεργασία με ιδιώτες και εταιρείες του δημόσιου/ιδιωτικού τομέα, αλλά κυρίως η ικανοποίηση των πελατών μας, αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή και αποτελεσματική διεκπεραίωση οποιουδήποτε μεταφορικού έργου. Μεταφερθείτε οικονομικά και αξιόπιστα, επιλέγοντας την μεταφορική εταιρεία ΤΖΙΜΗΣ.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μεταφορές Μετακομίσεις Γερανοί Ανυψωτικά